Elin

..Fyra bokstäver.
..En person full av så mycket kärlek.

Hennes leenden utstrålar så mycket skönhet.
Att hennes kropp innehåller så mycket, hela hennes personlighet. Det är otroligt.
Hon är verkligen underbar, det är hon.

Inget dåligt får komma i din väg. <3

Tänkte bara lite.

Jag tror att mitt kall här i livet är att försöka göra folk glada.
När jag lyckas så får jag värsta powerboosten och kan vara lycklig i flera dagar.
När jag däremot bara tror att jag lyckats och sen får ett sånt där "Du är inte bäst" av någon så kan jag gå ned mig.
Även om jag är medveten om att jag inte är bäst, varför påpeka det, liksom?
Och när jag inte försöker göra någon glad så sitter jag här och typ whinar eller försöker låta antingen knasig eller djup på ett knasigt sätt.

Tänk vad fake jag är egentligen. Tänk i mitt innersta inre. Är jag verkligen den person jag tror att jag är, där?
Spelar väl ingen roll ändå, om jag lurar mig själv att jag är knasig och lycklig så måste jag väl ändå vara det på ett hörn? ^^ Om jag lyckas så..

HUHU.. LEEEEENI <3 Komsi komsi. I waaant you heeere.

BLAHA o.O

Bara ett infall sådär. Bara för att berätta att LeniPÖT är så fin. Hon är så fin mot mig.
UGHI.. Och så var vi typ helt borta i evigheter.. Men igår, då blev det prat utav bara den. ÅH ^^ Jag har saknat henne. Och vi klarar allt, det gör vi. (Harhar.. Nu vore det sådär superbäst om alla samt Leni läser det här och bara tänker "Uh.. Hon tycker ju inte ens om Olivia", så är det alltid. Världen blåser en, big time!)
Men det gör inget , för nu är jag klaaaad. ^^

Huhu. Egh, jag har brutit en nagel idag. How sad.
Och jag ska fan åka ned till Leni någon dag, hon är den som får mig att må superbäst.



Just shut up and plaay~
EGH. MCR fåevaah! Så fint och stuff.

Lilja var jag med i måndags och i tisdags. Det var underbart.
Verkligen. Jag hade jättekul, vi lekte ju med heliumballonger. Håhå, Lilja är bäst på att sjunga med och utan valium.
Wait, helium var det.
Men.. Åh, hon har jättevacker röst. <3

LILJA, kom hit.
LENI, kom hit.                                 Ni bor för långt bort helt enkelt <3
ZERO, kom hit.


Natti.

Helgen.

I helgen var jag i Gbg. Jag åkte dit tidigt på fredagsmorgonen, 5:30 var jag på centralen.
På vägen in till centralen så bad en grinig kvinna (och hon verkade något påverkad) om hjälp upp för trottoaren och ända in till centralen. Jag sa att jag var tvungen att skynda mig till mitt tåg för att hinna med. Men neeeej.. "Hjälp mig nu upp här. Man kan ju inte vara elak mot prinsessan."
Like wtf?

Jaja, jag hjälpte henne iaf upp för trottoaren och sen gick jag in. Vi tog tåget och var framme i Gbg runt niotiden. Under tågresan tappade jag rösten och jag var redigt trött.. Sedan väntade en vandring från Gbg central till Nya Ullevi.
Humdidum.
När vi kom fram satt vi och väntade. Sen bytte vi om och värmde upp inför längdhoppet.
Längdhoppet gick helt åt skogen. Hoppen blev 4.34, 4.43, 4.51. Inte bra någonstans.
Stafetten på kvällen gick inte heller särskilt bra. Vårat lag gick inte ens i mål. >_<
På min sträcka så tog jag ikapp på bana 2 och 3. Men tyvärr startade Kim, som jag skulle växla till, långt innan jag var vid våran markering och därför hann jag inte ikapp henne innan växlingsområdet tog slut. Vi hade ändå kunnat fortsätta springa, men neeej. Kim stannade. >_>

På lördagen hade jag redigt ont i både hals och rygg så jag valde att inte ställa upp i 100 m. Det fick bli min vilodag. På kvällen skulle vi till Liseberg. Och jag träffade Niemesis. YAYS! Han är mysig och snäll. :) Synd dock att vi inte hann prata särskilt mycket. Min träningskompis Hanna som jag var med verkade vilja dra där ifrån plus att vi var tvungna att äta. :/ Sen träffade vi Pannpann.
Fram mot kvällen åkte vi Topspin, SpinRock (2ggr), Balder, Kanonen, Kållerado (2ggr), Flumeride, Tornado, Lisebergsbanan. Hann inte med mer tror jag. Har riktiga tardpics från när vi åt glass också.
Under Kållerado blev jag skitskrämd av en kille som kom ut från Spökhuset. Sen fick en unge i vår båt en vattenstråle rakt i pannan, så jag började att asgarva. När jag höll på att asgarva fick jag en vattenstråle rakt i ögat. Somliga straffar Gud med detsamma.

På söndagen så vaknade jag mitt i natten samt på morgonen av kramp i vadmuskeln. Vi åt frukost och skulle sen åka för att springa 300 m. Jag trodde inte att jag skulle delta, jag hade fortfarande ont i rygg och hals plus att jag var stel i vadmuskeln. Men jag följde med och värmde upp. Sen blev jag så taggad att jag ville tävla ändå. And so I did.
Hit 7, bana 4.
Det är sånt där man upprepar i huvudet innan man springer så att man inte blir galen och inte vet när och vilken bana man ska springa på.
Det gick helt okej de första 100 metrarna, jag hängde med alla. Men i kurvan upp mot upploppet så fick jag en lättare kramp plus att halsen gjorde djävluskt ont. Jag kom sist i hitet. xD Ojoj. I R TEH SUXX0R.
Jag träffade Pannpann, Mecca, Doggie och Varg på söndagen.
Träffade aldrig Leni, hon varken svarade i mobilen eller svarade på sms. Jag är bortglömd.

Vi åkte hem, var hemma mitt i natten. End of story.


Bloggz0r

Blogg.

Nu har jag varit duktig och har bloggat.
...Haha >_>


Senast fortsatte jag inte att berätta om min vistelse i Skåne. Inte helt oväntat va? Sådant som jag brukar glömma/vara för lat för.
Nu i helgen var jag i Gbg och tävlade i Världsungdomsspelen. Jag ska försöka att blogga imorrn, men kan inget lova. Iofs har jag hela dagen tom imorrn. ^^ Men nu ska jag sova. Kom hem nu inatt. Bai. :)