Kekke

Igår stannade jag hemma igen.
Mamma åkte någon gång vid lunch och sen blev det toooomt. ^^
Nämen, jag och stora storebror, Alexander, tittade på "Jackass The Movie".
Sedan så hade jag kul genom att kolla på Kalasklubben samt se Philip Olssons videoblogg.

http://www.kalasklubben.com/kolla


Mah! Den är underbar.
Sedan bestämde jag mig, runt nio på kvällen för att åka hem till Peeeer. Knasknas, för jag tog pendeln som gick 13 över nio. Stress ! Ah!
Jag hann med och sen så hann jag även med SJ:s tåg mot Uppsala från Märsta. Och jag var tvungen att byta tåg för att det är så sär med att pendeln är SL och regionaltågen är SJ. Wosch!
De hade stängt pressbyrån och jag hade ingen biljett så jag fick köpa en biljett på tåget. >_< Kostar 80 kr istället för 40 kr då ju.
Väl framme så blev jag mött av Peeeer. Vi fick skjuts hem till honom. >:]
Bwihi! Vi såg på film... Reservoir Dogs. ^^ Den är ju sär och känns som en fem minuter lång film. ^^
Sen lekte vi en massa.


Idag åkte jag hem och Peeeer åkte på Popaganda. Man måste vara 18 år för att komma in. >_< Bwah!
Så jag har istället suttit vi datorn och sedan såg jag "Snuten i Hollywood" med brorsorna.
Har även passat på att kolla fula omgjorda versioner av "Sagan om Ringen". xD De är bra trots allt.

Lyssnar på My Chemical Romance just nu.
"You're running out of places to hide from me"
Nana~

*Wosch Wosch*

Blöö.. Inatt (imorse) somnade jag klockan fem av särskilda skäl.
Sov till klockan två och sen ordnade jag lite i mitt rum.
Runt fyra träffade jag Adam. (: Han är snäll ^^
Vi gjorde en massa, såg bland annat på Team America.

"Matt Damon" xD

Ikväll har jag inte gjort mycket.

Bwah! Drömde om dig.. Saknar dig. Saknar då. (:

Imorrn är det friidrottsdag med skolan. Får se hur jag mår.

Godnatt (:

BWAH! >.<

I tisdags var det en rolig fest. Men, vi kunde inte vara utomhus nagonting.. Det var mulet hela dagen tills det plotsligt blev morkt och borjade att sporegna. Sen borjade det att blasa och pa tv varnade de om tornados i Alabama.. Men inte har som tur var. (:
I onsdags sa gjorde vi nog ingenting, den enda tomma dagen tror jag. Bara stadade efter festen och slappnade av. Eller vi var i ett kopcentrum. Och jag markte att det fanns tva sorters folk dar... Rednecks och "Yo Yo"manniskor. Ingen av dem hittade ned fran overvaningen heller. xD De holl pa att bygga om och hade tagit bort rulltrapporna utanfor affarerna, men vi var smarta och kom pa att man kunde ga ned i affarerna. ^^ YEAH!

I torsdags var vi pa Space And Rocket Center har i Huntsville. Det var ganska kul, men kandes som ett stalle man nog hellre aker till med skolan. Det var vaaaldigt manga skolklasser dar.
I det forsta rummet sa kunde man se en video och lyssna pa en dalig sang om historian bakom rymdresorna och Space And Rocket Centret. Nar man gick vidare sa hade de manga av orginaldelarna fran rymdfarkoster och utrustning dar. Faktiskt vart att se. Vi laste lite om de som dog nar en rymdfarja sprangdes. De som var med i projektet "Teacher in space", det var ju valdigt oturligt att just den sprangdes sa de tankte skicka upp en civil person for forsta gangen.
Vi akte nagon attraktion som skulle ta oss till Mars. ^^ Valdigt skumt var det.

I fredags var vi i nagra grottor. Det var en annorlunda upplevelse och det var jattestort dar. Fanns fladdermoss ocksa. ^^ Manga klasser passade aven pa att aka dit den dagen. Finns nog mycket att saga om det stallet men eftersom jag inte tyckte att det var sarskilt underhallande sa minns jag inget speciellt att beratta.

I lordags gick jag omkring och tyckte synd om mig sjalv, manga av mina vanner var i Goteborg och var pa Liseberg. Jag langtade dit.
Men vi lamnade av Desiree och Isabelle pa ett barnkalas pa Early Works, ett museum for barn dar de kan leka.
Medan de var pa Early Works sa akte vi upp till Burrit. Ett berg dar de har flyttat upp hus fran runt omkring i Alabama. De hade aven djur pa Burrit. I affaren, som fanns dar, hittade jag nagot som kandes valdigt viktigt. En stenkula (typ o.O) som var marinbla och glittrade. Sag ut som en stjarnklar himmel och jag kom att tanka pa nagon valdigt viktig for mig. Han ska fa den senare.
Jag fick en kudde som sag ut som en gris, jattesot var den. Mysig var den ocksa.
Nar vi var klara pa Burrit sa akte vi till Early Works och hamtade upp flickorna igen.

I sondags gick vi upp tidigt. Klockan halv atta pa morgonen gav vi oss ivag till Memphis. Vi skulle till Graceland, dar Elvis bodde. Tre timmar tog resan och nar vi kom fram sa at vi forst. Restaurangen dar sag ut som sma cafen gjorde under 50-60-talet. Vi valde att spela Hound dog pa en jukebox. Sen fick vi aka en buss upp till Elvis hus. Alla fick en varsin bandspelare dar man fick en inspelad tour runt i huset. Graceland ar valdigt mycket mindre an vad man tror. Visst, huset ar stort om man jamfor med vad "vanliga" personer bor i for hus, men det var jattelitet om man jamfor med vad kandisar bor i for hus numera. Det var nog inte mycket storre an en stor villa. Dock hade han en stor tomt.
Han hade bland annat ett tv rum med 3 st tv-apparater i.
Nar vi var klara med touren sa fick vi aka tillbaka dar vi kom fran. Dar vi hade parkerat. Man kunde ga omkring och se pa saker fran Elvis karriar. Jag fick dock en allergisk reaktion, ar allergisk mot olika sorters graspollen. :/ Blev rinnig i ogon och nasa. Inte nog med det, nej, jag fick soleksem pa underarmarna ocksa. Nagot jag borjade fa forra sommaren. Usch. Men det var inte sa farligt egentligen.
Pa vagen hem till Huntsville sa stannade vi och kopte Benadryl eftersom Clarityn och Kestine inte fungerar alls pa mig. (gick sa langt att jag overdoserade forra sommaren genom att ta 5 st tabletter istallet for 1.. Och det rackte bara i en timme!)
Bandrylen fungerade och jag blev somnig pa kopet.

Idag sitter jag inne och gor laxor, det gar valdigt segt och jag har varit sa avundsjuk hela dagen pa de som var i Goteborg i lordags.

GAH! Vad jag saknar Honom. Hoppas att Han inte har glomt mig. :/
Men nu maste jag fortsatta med laxorna.

Hejs! ^^

Booh!~ ^^

Idag fyller Carlo ar.. Far skriva lite sammanfattat ikvall.

GAH.. Sitter och tanker pa Honom. Var har nu!

"Howdy y'all" xD

OMG

Alabama ar verkligen sareget. (Nej, jag kan inte skriva 'amedenringover', 'amedtvaprickarover' eller 'omedtvaprickaover')

Resan hit var jobbig, 23 timmar sammanlagt tror jag. Inte nog med det, nej.. Jag hade inte sovit pa ett dygn innan. ^^
Det och att jag flog tog lite pa mina slemhinnor och jag blev smittad av en forkylning min kropp egentligen skulle ha klarat av. Sa jag har tillbringat de senaste dagarna med att ha varit febrig, snorig, hostig och har haft huvudvark konstant.
Men jag har ocksa haft tid till att kolla runt i Alabama. Vi har bl.a varit pa Wal Mart. xD Hittade, till min forvanan, tva trojor jag ville ha. En med Yoshi pa ^^ och en rosa.. Far ta och fixa bild pa den... Den ar otrolig xD Fanns massor av fina tryck sa som "Wanna lick?", "Yes, but not with you."och "Cupid is my homeboy", tillochmed pa barntrojor. ^^
Jag var pa en flickas forsta konfirmation. Den var katolsk sa hon var bara 8 ar.
Och gud sa alla amerikaner ar trevliga, det finns ju riktiga bottennapp men de som jag traffat ar jattetrevliga. Vissa saker som i Sverige ar helt sjalvklara och som egentligen inte uppskattas sa mycket blir jatteuppskattat har. ^^ Alla affarsbitraden fragar hur man mar.. Blev ratt sa stalld nar tillochmed killen i tullen pa flygplatsen fragade "Howdy?". xD
Idag var jag i ett kopcentrum och det fanns verkligen personer som kunde starka ens forutfattade meningar om hur folk ser ut och beter sig har.
Det fanns personer som hade klader som gjorde att man hade kunnat satta ett "YO" i pannan pa dem, sen fanns det personer som sag ut som riktiga rednecks.. Sen fanns det ju de overviktiga ocksa..
Efter att vi varit dar sa at vi lite snabbt och akte och sag nar Isabelle fick sitt forsta diplom och nar Desiree upptradde. De var sa sota. ^^
Efter att vi sett det sa akte vi och sag pa en baseballmatch. Efter halva matchen kom vi pa att det kanske vore kul att fanga en boll, dock sa lyckades vi inte. ^^ Men det var kul anda. Isabelle somnade pa mig pa vagen hem sa jag bar hem henne. ^^ Hon ar sa sot.







Tja, hela tiden har jag tankt pa Honom. Det ar sa frustrerande att vara hemifran, pa en helt annan kontinent. Saknar HonomHan ar sa otroligt sot och underbar. ^^
Uhu... Inte sa langt kvar dock. ^^ Med tidskillnaden sa kanns det som om tiden gar snabbare. :D Woah!
Nanana~ POUSS

Saknar sotpot ocksa. ._.
GAH pa er tva. Ni ar bast!


Baai~

Nu far jag

Ja, om en kvart kommer vår skjuts till Arlanda och sen ska vi iväääg. ^^ Eller ja, vi ska ju checka in och sånt först T___T Men planet lyfter vid tio i sju. Om två och en halv timme.. Wooh! o_O

Jag kommer att sakna Honom något enormt.
Usch, jag lär sakna alla, men framförallt Honom.

Kommer nog inte att vara inne något imorrn (torsdag, vilket egentligen är idag) men dagen därpå, räkna med tidskillnad. ^^
Ja, nu måste jag gå..

Honeyhugs~

*Sweep sweep*

Nu blir det städning och packning som gäller.. Och tvätt >_<
BLÖHÖ.. Inatt tänker jag sitta uppe, har ingen lust att sova like.. 4 timmar för att sen åka till en flygplats.. Nej, jag sover på planet istället. (:
Jag är lite seg idag. ^^ Men jag klarar mig.

"But you really need to listen to me
Because I'm telling you the truth
I mean this, I'm okay
(Trust me)"






Mweep~ Jag saknar Honom. Var är Han?

Jag diggar dig

Wuhuu~

Imorrn är det sista skoldagen för mig. Klockan tio i sju på torsdag morgon så lyfter vi.
Idag har det varit en slappardag i skolan.
Först slipper man redovisa franskan, sen hade vi ett matteprov som gick baiz, men konstigt nog så brydde jag mig inte om det så mycket.. Sen var det dags för att bada tillsammans med klassen. Det var helt okej. Sen kom man hem igen och fick bara kort information i svenskan.
Wiiooo.  Har dock en massa uppgifter att göra i USA. >_<
Två dagböcker, engelska och svenska. Men de blir nog lätta att göra iom att jag skriver blogg. Jag ska verkligen försöka att blogga varje dag där borta.
Syslöjdsarbete, franskaarbete, NO-prov, SO-artikel, svenskanovell blir det också. Allt ska vara klart direkt när jag kommer hem. <_<




"Du är den sötaste som finns
Du är den finaste jag vet
Du har allt det där som alla önskar sig
Jag diggar dig" ?




Allt jag vill är att ha Honom här hos mig. Precis som jag drömde. Jag vill ha en kram.

*bump*

Åhå~
Saknar Honom mer än någonsin. Snart 47 dagar kvar. :D

Nu ska det bli lite skrivande på en franskauppgift och på en svenskauppgift samt lite plugg inför matteprovet imorrn. ^^ YAYS.
Beep beep~  USA på torsdag ^^ Kommer att sakna alla enormt, jag menar.. 17 dagar!
Kittycat, don't cry. I like you too. ^^


"Oh, you're so sure I'll be leaving in the end
Treating me like I'm already gone

But I'm not, I will stay where you are always
I will stay, I will stay, I will stay" ?

Valborg

Uhu ^^ Igår var en underbar dag. Jag bara släppte allt.. Skolan, stressen och tankarna om att resa bort.
Det började med att jag städade en massa, sen så kom Lovisa hit. Vi satte oss ned och tittade omkring lite och lekte med datorn. Vi gick ut för att träffa Sanna och så lämnade hon sina saker. Sen gick vi till ängen där brasan skulle hållas. Jeanette skulle vara där klockan sju, men neeeejdå. Hon kommer dit klockan åtta istället.
Men när hon väl kom dit så gick vi hem till mig igen och åt lite samt lekte en massa. ^^
"Vill du att jag ska berätta en hemlis för dig?"
"Ja.."
"Han där, han är bög, åååh vad han är bög"
 
...

"Jag har ficklampan. Du har ingenting... Mwhehehehe"

xD Mwiih. Sen gick vi för att se fackeltåget och se majbrasan tändas, det var härligt. Men den brann ned jättesnabbt. ^^ Och sen var det dags för fyrverkerierna. POFF!
Sen var vi hemma igen.
Wiiie. Vi pratade med Honom.
Åhå, jag har så rätt. Gud vad kul det var också.

"Aaaaaj! Du rev mig!"
"Med foten?!" ^^;

Gawd! Puss på er, verkligen!

Och puss på Honom.
Drömde underbart inatt, jag lyckades äntligen. Alla de gånger jag sagt att jag ska drömma om det jag vill drömma om. Äntligen (:

Baai~